Welke PVC vloeren bestaat er allemaal?

Denkt u aan de aanschaf van PVC vloeren? Een belangrijk kenmerk van PVC vloeren is de lange levensduur die de vloeren hebben. Daarnaast zijn de vloeren tegenwoordig nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren zijn gemaakt van polyvinyl chloride. Dit ijzersterke kunststof is erg stabiel, sterk, vochtbestendig, geluidwerend. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk schoon te maken. Er zijn veel soorten PVC vloeren. We noemen ze hieronder.

Parador Vinyl PVC

Het ruime aanbod Click PVC van dit merk is van zeer hoge kwaliteit. Kenmerkend is dat de toplagen erg slijtvast zijn. Daardoor blijven ze jarenlang mooi. De vloeren zijn door de kwaliteit ook in sterk belaste, industriële ruimten toepasbaar. De Parador PVC vloeren zijn makkelijk te combineren met vloerverwarming.

Tarkett Vinyl PVC

De stevige toplagen van Tarkett PVC vloeren geven u jarenlang onbezorgd woonplezier. Deze vloeren vallen vooral op door de meest uiteenlopende designs. Behave de traditionele houtdecors bestaat het assortiment ook uit decors met spannede patronen.

mFLOR Vinyl PVC

De innovatieve designvloeren van dit merk zijn te verkrijgen in diverse hout- en stenenstructuren. mFLOR PVC vloeren staan er bekend om dat ze een hoge slijtvastheid hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. U kun het hele assortiment gemakkelijk combineren van vloerverwarming of vloerkoeling.

Vloer laten leggen

Wanneer u zo’n PVC vloer wil laten leggen, dan is het zeker aan te raden om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Zelf een vloer leggen is nog zo lang niet eenvoudig. Doe dit alleen wanneer u daar veel ervaring mee hebt. De risico’s bij het zelf leggen heeft vooral te maken met het feit dat een vloer dan niet recht komt te liggen of onvoldoende aansluit. Er zijn diverse laminaat en parket bedrijven die u kunnn helpen met het leggen van een mooie nieuwe vloer.